اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950816177415431

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت :

230هزارشغل باراه اندازی50 طرح بزرگ ملی ایجادمی شود

کد: 13950816177415431

https://goo.gl/TNJhbR

، تهران , (اخبار رسمی): مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 50 طرح بزرگ ملی تا پایان امسال در کشور افتتاح می شود که با راه اندازی آنها برای 230 هزار شغل ایجاد خواهد شد.

230هزارشغل باراه اندازی50 طرح بزرگ ملی ایجادمی شود

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت ، بهروز ریاحی  گفت: اکنون 77هزار واحد تولیدی صنعتی و 114 هزار طرح نیمه تمام صنعتی در کشور داریم که بسیاری از واحدهای تولیدی با مشکلات ناشی از کمبود نقدینگی (سرمایه ثابت و در گردش) روبرویند. در سه سال گذشته هفت طرح اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت و معدن و تجارت به این وزارتخانه ابلاغ شد. 

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: نزدیک به 6هزار طرح نیمه تمام با بیش از 60 درصد پیشرفت و 400 هزار شغل، تا پایان امسال به بهره برداری می رسد که کار اجرایی در چهار هزار و 500 طرح به پایان رسیده است و تا پایان سال یک هزار و 500 طرح دیگر به این فهرست اضافه می شود. 
وی تخصیص 160هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات رونق اقتصادی و تولید را دلیل بهبود نسبی وضع اقتصادی کشور پس از رکود طولانی عنوان کرد و گفت: این اعتبارات برای راه اندازی 7هزار و 500 واحد کوچک و متوسط در نظر گرفته شده بود که 102 هزار میلیارد ریال تزریق شد و بیش از پنج هزار واحد به چرخه تولید برگشتند. 
ریاحی گفت: همچنین راه اندازی 50 واحد صنعتی بزرگ مانند طرح آنتیموان در زاهدان را در دستور کار داریم. 
وی با اشاره به رشد منفی صنعت در سال 1394 (منهای 5.8 درصد) پیش بینی کرد رشد این بخش امسال به سه درصد برسد.
ریاحی بیان داشت: 103 خوشه صنعتی در زمینه زعفران، خرما، فرش، صنایع معدنی و فلزی داریم که با توجه به برنامه ارتقای خوشه های صنعتی، پیش بینی می شود شمار خوشه ها تا پایان سال به 160 مورد برسد. 
این مسئول گفت: همچنین صنایع دانش بنیان، صنایع هایتک در هوا و فضا، بایو و نانو و... احیا شده است. 
وی ادامه داد: همچنین در دولت یازدهم احیای 88 واحد نساجی را در دستور قرار دادیم. شرکت فراگیر بافت بلوچ که در دولت پیش به بانک مسکن واگذار شده بود دوباره به وزارت صنعت، معدن و تجارت بازگشت. همین اتفاق برای کارخانه واگن سازی پارس افتاد. 
وی گفت: بافت آزادی، صنعت نساجی قائمشهر و صنعت نساجی لرستان به طور تقریبب به چرخه تولید برگردانده شد.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای احیای صنایع پوشاک، کیف، کفش و عطر حرکت آغاز شده که «طرح تکاپو» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از این اقدام هاست. 
به گفته وی، این صنایع باید با کمک بخش های دولتی و خصوصی رونق گیرد.
وی اضافه کرد: همچنین برخی برندهای مهم جهانی به ایران آمده اند و با کارگر ایرانی تولید و صادر می کنند. از جمله این برندها می توان به دانیلی، ecco، سوارسکی و جووانی اشاره کرد که کارخانه تولید ecco و دانیلی در جلفا راه اندازی شده است و با برند خودشان تولید می کنند. 
ریاحی ادامه داد: امسال سه نمایشگاه بین المللی پوشاک در تهران، اصفهان و شیراز برگزار شد تا بتوان صنعت پوشاک را بیشتر در کشور معرفی کرد.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت برای شناسایی مزیت های صنعتی باید آمایش سرزمین صورت گیرد که در برخی استان ها همچنان ادامه دارد. 
به گفته ریاحی، ژئوفیزیک هوایی مناطق مرزی به طور کامل پایان یافته و 88 هزار کیلومتر نقشه برداری هوایی در مقیاس یکصد هزارم و یک 25هزارم در سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و خراسان رضوی انجام شده است. 
وی گفت: با آمایش سرزمین و مشخص شدن مزیت های هر استان سرمایه داران می دانند در چه مناطقی ما مزیت داریم. 
بر پایه آمارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران، صادرات غیرنفتی کشور در هفت ماهه امسال با 4.34 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه پارسال به 24 میلیارد و 657 میلیون دلار رسید.در این مدت واردات به 24 میلیارد و 51 میلیون دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 0.10 درصد کاهش نشان می دهد و این آمار حکایت از آن دارد که تراز تجاری جمهوری اسلامی ایران در هفت ماهه امسال همچنان مثبت است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید