اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950825183985500

قوانین تامین اجتماعی باید شفاف باشد

کد: 13950825183985500

https://goo.gl/iUvcec

، تهران , (اخبار رسمی): درحالی که طبق قانون آن ها حداکثر اجازه بررسی دفاتر یک سال گذشته واحدها را دارند ولی دفاتر 10 سال گذشته واحدها را بررسی می کنند

قوانین تامین اجتماعی باید شفاف باشد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی تهران، مهدی معصومی عضو هیات نمایندگان اتاق تهران گفت: فشار مداوم سازمان تامین اجتماعی به واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی به محیط کسب و کار در کشور آسیب بسیار زده است تا جایی که بسیاری از واحدها به دلیل همین فشارها تعطیل شده‌اند و یا با بدهی‌های بسیار رو به رو هستند.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی و کارشناسان این سازمان به بهانه‌های مختلف و براساس دستورالعمل‌ها و قوانینی که دائم تغییر می‌دهند به دنبال دریافت پول از واحدهای تولیدی و اقتصادی کشور هستند و واحدها هم باتوجه به اینکه کارشان گیر است مجبور به کوتاه آمدن و پرداخت این مبالغ می‌شوند درصورتی که اقدامات این سازمان غیرحرفه ای است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در ادامه به برخی از مشکلاتی که واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی با سازمان تأمین اجتماعی دارند، اشاره و افزود:  بزرگ‌ترین مشکل کنونی سازمان تأمین اجتماعی شفاف نبودن قوانین، تغییر مداوم دستورالعمل ها و سلیقه ای عمل کردن به آنها از سوی ماموران و مسئولان این سازمان است؛ توجه داشته باشید که مسئولان این سازمان حتی بعد از تغییر دستورالعمل‌ها آن‌ها را به اطلاع واحدها نمی‌رسانند ولی اجرا می‌کنند و توضیح هم در مقابل مطالباتشان نمی‌دهند.

معصومی با اشاره به بررسی مداوم دفاتر به عنوان یکی دیگر از مشکلات واحدها با سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات تأمین اجتماعی بررسی دفاتر واحدهاست درحالی که طبق قانون آن‌ها حداکثر اجازه بررسی دفاتر یک سال گذشته واحدها را دارند ولی دفاتر 10 سال گذشته واحدها را دائم بررسی می‌کنند و به دنبال پیدا کردن مواردی هستند که طبق آن‌ (که تنها خودشان هم می‌دانند) ارقامی را مطالبه کنند و این نیز کاری کاملاً غیرحرفه ای است.

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در ادامه به عدم صدور تسویه‌حساب از سوی سازمان تأمین اجتماعی تاکیدکرد: این سازمان برای اینکه راه خود را برای دریافت مبالغ از واحدها باز بگذارد هیچ‌گاه تسویه‌حساب و مفاصاحساب نمی‌دهد درصورتی‌که مثلاً اداره مالیات هرسال تسویه‌حساب صادر می‌کند تا تکلیف صورت‌های مالی آن سال روشن و مشخص شود ولی سازمان تأمین اجتماعی هرگز این کار را نمی‌کند تا دست بالا را همیشه داشته باشد.

معصومی در ادامه چاره حل مشکل واحدهای تولید و اقتصادی با تأمین اجتماعی را عمل به قوانین و نظارت بر عملکرد سازمان تأمین اجتماعی می‌داند و گفت: باید دستورالعمل ها شفاف باشد و سازمان تأمین اجتماعی به دنبال اجرای آن باشد نه سلیقه. توجه داشته باشید که دولت باید شرایطی را فراهم کند که واحدهای تولیدی تقویت شوند و محیط کسب‌وکار برای فعالیت بیشتر واحدها مهیا باشد نه اینکه همین واحدهایی که مشغول به کار هستند هم تعطیل شوند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران

سال 1263 مجلس «وکلای تجار» به عنوان اولین نهاد حامی تجار ایران شکل گرفت. این نهاد بعدها به اتاق بازرگانی تغییر نام داد. مورخان تاریخ اقتصاد ایران اعتقاد دارند، پایه تمامی فعالیت‌های صنفی و تخصصی بخش بازرگانی کشور از همین نهاد شکل گرفته است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]