اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950922199815431

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت:

4 هزار واحد زیان ده به چرخه تولید بازگشتند

کد: 13950922199815431

https://goo.gl/wNTW19

، تهران , (اخبار رسمی): قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از مجموع 6هزار و 800 واحد تولیدی زیان ده و تعطیل شده ، حدود چهار هزار واحد به چرخه تولید و اقتصاد صنعتی بازگشتند.

4 هزار واحد زیان ده به چرخه تولید بازگشتند

 به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت، «رضا رحمانی» در نشست اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی،مسئولان و صنعتگران شهرستان ساوه، افزود: تاکنون بیش از 17هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط کشور، 12هزار و 560 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه چهار هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات رونق تولید به 540 واحد تولیدی و صنعتی در استان مرکزی پرداخت شده است.
رحمانی افزود: در سال های اخیر 16 هزار پروانه بهره برداری صنعتی و معدنی در کشور صادر شده که این میزان صدور در سال جاری بیش از 8 درصد افزایش داشته است.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: صدور پروانه های بهره برداری معادن نیز در هفت ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 9 درصد افزایش داشته است.
رحمانی ادامه داد: دولت تدبیر و امید با هدف رونق اقتصادی و جلوگیری از رکود، حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی را در دستور کار دارد که واحدهای صنعتی استان مرکزی نیز در شمار این حمایت ها قرار دارند.
وی اظهار کرد: تعامل و همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در راستای رفع تنگناهای واحدهای صنعتی و تولیدی کشور مطلوب است.
رحمانی تصریح کرد: پیش بینی 60 درصد اشتغال کشور در حوزه صنعت محقق می شود وصنعت به عنوان زیربنای توسعه اقتصادی می تواند موتور محرکه ایجاد اشتغال و رونق تولید ملی باشد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید