اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951210239945442

معاون برنامه‌ریزی آب منطقه‌ای گلستان خبر داد

تامین آب شرب ۱۶۰ هزار نفر از سد "نرماب" گلستان

کد: 13951210239945442

https://goo.gl/13e2Un

، تهران , (اخبار رسمی): معاون برنامه‌ریزی آب منطقه‌ای گلستان با بیان اینکه سد نرماب بزرگ‌ترین سد گلستان است، گفت: این سد مشکل آب شرب ۱۶۰ هزار نفر مرزنشین گلستان را تأمین می‌کند

تامین آب شرب ۱۶۰ هزار نفر از سد "نرماب" گلستان

به‌گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت نیرو، معاون برنامه ریزی و بهبود مدیریت شرکت آب منطقه‌ای استان، در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان گلستان که در استانداری برگزار شد، از سد نرماب به‌عنوان بزرگ‌ترین سد استان نام برد و گفت: این سد نیاز آب شرب 160 هزار نفر مرزنشین استان گلستان که در حال حاضر فاقد آب شرب می‌باشند، تأمین می‌کند.
مهندس "حسین دهقان" با بیان اینکه سد نرماب کمبود آب شرب حدود 400 هزار نفر از جمعیت شرق استان و آب مورد نیاز صنعت و 20 هزار هکتار از اراضی کشاورزی را فراهم می‌کند، یادآور شد: این سد که در اواخر دولت قبل با رکود مواجه شده و رو به تعطیلی بود با آغاز به کار دولت تدبیر و امید به حرکت درآمد.
وی افزود: تا سال 92 از محل منابع عمومی دولت حدود 34 میلیارد تومان به این سد اختصاص داده شده بود، اما از ابتدای دولت یازدهم تاکنون مبلغ 155 میلیارد تومان از منابع عمومی دولت به صورت نقدی، اوراق مشارکت و یا اسناد خزانه اسلامی به این طرح اختصاص‌یافته است.
دهقان ادامه داد: این طرح تاکنون 74 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در صورت اختصاص حداقل 30 میلیارد تومان نقدینگی تا پایان سال 95 برای جابجایی روستاهای واقع در مخزن سد، امکان آبگیری این سد تا پایان سال 96 فراهم خواهد شد.
وی به اجرای طرح‌های مدیریت سیل استان اشاره کرد و گفت: طرح جامع سیل گلستان سال‌هاست منتظر ردیف اعتباری است و در این طرح مؤلفه‌هایی از قبیل آبخیزداری، آبخوان‌داری، تغییر کاربری اراضی شیب‌دار و مهندسی رودخانه‌ها دیده شده است.
دهقان همچنین با اشاره به طرح زهکشی اراضی اولویت دار بیان داشت، بخش زیادی از اراضی استان به دلیل ماندابی و بالا بودن سطح آب زیرزمینی دارای مشکلات عدیده از جمله شوری خاک هستند که با اجرای طرح زهکشی مشکل آن برطرف خواهد شد.
وی اجرای زهکشی، اصلاح و اجرای سازه‌های تقاطعی در مسیر رودخانه‌ها، احداث رسوب‌گیر و... را از مؤلفه‌های این طرح برشمرد و گفت: براساس وظیفه بندی مشروح در ماده 29 قانون توزیع عادلانه آب اجرای شبکه‌های 1 و 2 وظیفه وزارت نیرو و شبکه های فرعی 3 و 4 از وظایف وزارت جهاد کشاورزی است و امید است تا با تقویت اعتبار به طرح مذکور در دو وزارت‌خانه نیرو و جهاد کشاورزی روند اجرایی این طرح تسریع شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت نیرو

وزارت نیرو عهده‌دار مدیریت عرضه و تقاضای آب، برق، انرژی، خدمات آب و فاضلاب و همچنین ارتقای سطح آموزش، پژوهش و فناوری و بسترسازی توسعه بازار کالا و خدمات صنعت آب و برق می‌باشد و نقش محوری خود را به نحو مؤثر در صیانت از منابع ملی، حفظ محیط‌زیست، ارتقای بهداشت عمومی، رفاه اجتماعی و خود اتکایی برای توسعه پایدار کشور ایفاء می‌کند.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

نفت، انرژی و صنایع وابسته