کد: 13961024276358121

از طریق تخصص به انگلستان مهاجرت کنید

کد: 13961024276358121

https://goo.gl/skKMwL

، تهران، (اخبار رسمی): برای مهاجرت به انگلستان از طریق تخصص باید برای ویزای Tier2 درخواست دهید. این ویزا برای افراد متخصص و ماهری است که از طرف یک سازمان یا کارفرما در کشور انگلستان که دارای مجوز است، پیشنهاد شغلی داشته باشند.

مهاجرت به انگلستان از طریق تخصص
مهاجرت به انگلستان از طریق تخصص

بریتانیا سومین اقتصاد بزرگ در اروپا است و میزان نرخ بیکاری در آن بسیار پایین است؛ بنابراین کسانی که می‌خواهند مهاجرت به انگلستان  را از طریق تخصص تجربه کنند باید بدانند که  این کشور بسیار مناسب است

کشور بریتانیا سومین اقتصاد بزرگ در اروپا را دارا است. همچنین میزان نرخ بیکاری در انگلیس بسیار پایین است؛ بنابراین کسانی که می‌خواهند مهاجرت به انگلستان  را از طریق تخصص تجربه کنند باید بدانند که  این کشور بسیار مناسب است.

در صورتی که شما به دنبال یک کار حرفه‌ای و تخصصی با حقوق خوب هستید، لازم است که سطح بالایی در زبان انگلیسی داشته باشید؛ چرا که برای مهاجرت به انگلستان از طریق تخصص تسلط داشتن به زبان انگلیسی برای شما که متخصص در حرفه‌ای هستید مزیتی به حساب می‌آید.

مهاجرت به انگلیس از طریق تخصص

محیط کاری در اکثر شرکت‌ها بر پایه‌ی داشتن رابطه‌ی خوب با کارکنان و همین‌طور کار تیمی‌ است لذا مهاجرت به انگلستان از طریق تخصص و یافتن شغل مورد نظر شما با توجه به تخصص، حرفه و تجربه کاری شما این امکان را برای شما فراهم می‌کند. شما می‌توانید پیشرفت‌های قابل توجهی را در سیستمی‌ که بسیار متمایز از سلسله‌ی مراتبی استو در آن تنها مدیران تصمیم می‌گیرند، داشته باشید.

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به انگلستان از طریق تخصص

پیشنهاد کاری شما باید  از طرف یک شرکت در کشور انگلستان که مجوز حمایت مالی را از کشور انگلستان دارد، ارسال شود. برای به دست آوردن امتیاز کافی در این گواهی، حمایت مالی لازم است. حداقل حقوق دریافتی برای شغل مورد نظر باید نشان دهد که هزینه‌ی زندگی در کشور انگلستان را دارید. این مبلغ ۹۴۵  پوند است و باید ۹۰ روز در حساب بانکی باشد.

شما به نامه‌ی عدم سوء پیشینه برای ۱۲ ماه و یا اگر با افراد آسیب پذیر کار می‌کنید برای ۱۰ سال اخیر نیاز دارید.

حقوق شما باید حداقل حدود ۳۰۰۰۰ پوند باشد افراد خانواده می‌توانند همراه شما به کشور انگلستان بیایند.

بچه‌ها باید زیر ۱۸ سال باشند تا تحت پوشش شما قرار گیرند. در صورتی که فرزند بالای ۱۸ سال دارید و در کشور انگلستان است این امکان برای او هست که با شما در انگلستان زندگی کند.

اگر افراد خانواده با شما وارد خاک انگلستان می‌شوند، علاوه بر مبلغی که شما در حساب می‌گذارید هر کدام از اعضا باید ۶۳۰ پوند در حساب پس انداز داشته باشند.

اعضای خانواده به صورت آنلاین در خواست می‌دهند و اثر انگشت و عکس آنها در مرکز درخواست ویزا گرفته می‌شود تا به عنوان بخشی از درخواست خود دریافت کنند و تا ۳۰ روز بعد از ورود به کشور انگلستان باید این کار biometric اجازه اقامت انجام شود.

لیست مشاغلی که از طریق آنها می‌توانید از طریق تخصص به انگلستان مهاجرت کنید:

  • مدیران تولید و مدیران معدن و انرژی
  • در بخش تخلیه و مدیریت زباله‌های صنعت هسته‌ای: مدیر عامل، مدیر برنامه، مدیر سایت
  • در بخش مهندسی ساخت و ساز: مهندسی زمین شناس، هیدروژیولوژیست، ژئوفیزیک
  • در بخش نفت و گاز: ژیوفیزیک، متخصص علوم زمین، زمین شناس، زمین شناس ارشد و کارشناس معدن
  • مهندس عمران
  • مهندس مکانیک
  • مهندس برق در صنعت نفت و گاز
  • مهندس برق در صنعت راه آهن
  • مهندسی طراحی و توسعه
  • مهندسی تولید و فرایند
  • مدیران متخصص فن آوری و اطلاعات
  • طراحان سیستم IT تحلیل گر کسب و کار
  • برنامه نویسان و متخصصان توسعه نرم افزار
  • محیط زیست
  • پزشکان
  • پرستاری
  • آموزش متوسطه
  • اقتصاددانان، آمارگیران
  • مددکاران اجتماعی
  • مهندسان کنترل کیفیت و برنامه‌ریزی
  • تکنسین‌های مهندسی
  • امدادگران
  • نقاش‌ها و رقصنده‌ها
  • موسیقی دانها
  • طراحان گرافیک
  • جوش لوله
  • تعمیر و نگه‌داری هواپیما
  • سرآشپز

مؤسسه  NCLC با تیمی‌ از مشاوران با تجربه در ایران و انگلستان برای متقاضیانی که مایل به درخواست اقامت انگلستان هستند، مشاوره و خدمات تخصصی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارائه می‌کند. دفتر مهاجرت ما در شهر لندن با داشتن مجوز و پروانه‌ی رسمی‌ از دولت انگلستان مواردی از قبیل مشاوره در باب ویزای توریستی، ویزای همسر و ازدواج، ویزای دائم، ویزای سرمایه گذاری، ویزای دانشجویی، ویزای کار، مجوز کار، تمدید ویزا، تابعیت انگلستان و تنظیم دعوتنامه را ارائه می‌کند.

### پایان خبر رسمی

درباره منتشر کننده:

موسسه nclc

موسسه nclc با با داشتن مجوز و پروانه رسمی از دولت انگلستان و تیمی از مشاوران با تجربه در ایران و انگلستان برای متقاضیانی که مایل به درخواست ویزای انگلستان هستند .مشاوره و خدمات تخصصی را در کوتاهترین زمان ممکن ارایه می نماید و همچنین برای اولین بار در ایران آموزش مهارتهای آیلتس برای افراد مبتدی در کوتاهترین زمان (۱۴۰ جلسه) به همراه ارتقا سطح دانش زبان انگلیسی به صورت تضمینی در مؤسسه nclc

با چند کلیک خبرساز شوید: رایگان شروع کنید
رایگان اخبارتان را در اولین نیوزوایر آنلاین ایران منتشر و لذت همراهی با شبکه‌ای از رسانه‌ها و خبرنگاران را لمس کنید.