اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 139709193325610404

به قلم دکتر مهدی حلاج، مدیرعامل گروه مشاوران رابین

نکاتی در خصوص برندسازی شخصی

کد: 139709193325610404

https://goo.gl/BDm6aJ

، تهران , (اخبار رسمی): برند شخصی شما چه در موسسه‌ای کار بکنید، چه یک کسب و کار کوچک داشته باشید، چه معلم باشید یا مدیر سطح متوسط و عالی، نگاه دیگران را به شما عوض می‌کند و فرصت‌ها را یک به یک پیش روی شما قرار می‌دهد.

نکاتی در خصوص برندسازی شخصی
نکاتی در خصوص برندسازی شخصی

برایان تریسی، مربی بزرگ موفقیت و بهره‌وری جهان، علاقه خاصی دارد که از برند شخصی نام ببرد. او معتقد است همانطور که یک برند تجاری می‌تواند موفقیت را در رقابت با رقیبان شما تضمین کند، یک برند شخصی هم می‌تواند موفقیت در حوزه شغلی را تضمین کند . وی معتقد است که شما، مهمترین محصول خود شما هستید.

اگر مردم شما را دوست داشته باشند به حرف شما گوش خواهند داد اما اگر مردم به شما اعتماد داشته باشند، با شما معامله خواهند کرد. 

حالا از خود این سئوال را بپرسید که روی مهمترین محصول خود کار می‌کنید یا همه چیز را به امان خدا رها کرده‌اید؟

برند شخصی چه در موسسه‌ای کار بکنید، چه یک کسب و کار کوچک داشته باشید، چه معلم باشید یا مدیر سطح متوسط و عالی، نگاه دیگران را به شما عوض می‌کند و فرصت‌ها را یک به یک پیش روی شما قرار می‌دهد.

اما برای اینکه بتوانید یک برند شخصی قوی برای خود بسازید باید برنامه منظمی را در راستای رسیدن به این هدف تدوین کنید، زود خسته نشوید و از فراز و نشیب‌های این مسیر هراسی به خود راه ندهید.

چند نکته مهم و راهبردی در برندسازی شخصی که با برنامه‌ریزی منظم بر روی آنها می‌توان برند خود را به خوبی ساخت را با بیانی ساده و کاربردی در ادامه توضیح خواهیم داد:

1. حتماً به کنایه شنیده‌اید که گاهی اطرافیان راجع به برخی افراد می‌گویند که فلانی اقیانوسی است با عمق یک سانت، این کنایه ریشه در اظهار نظرهای غیرتخصصی بدون مطالعه و شناخت و در حوزه‌های متفاوت و مختلف است. پس برای خود یک حوزه تخصصی که مورد علاقه شما بوده و دوست دارید در آن به عنوان یک فرد شاخص و کلیدی مطرح شوید را انتخاب کنید. مطالعه کنید و مقالات روز دنیا را با دقت بخوانید و سعی کنید تئوری‌ها را همگام با پژوهش، به تکنیک‌های عملیاتی تبدیل کنید.

2. آلمانی‌ها ضرب المثلی دارند با مضمون اینکه تجربه کردن بهتر از آموختن است، همان دو صد گفته چون نیم کردار نیست. در هر حوزه‌ای که به آن علاقه‌مند هستید فعالیت کرده و تجربه کسب کنید. نکات مثبت و منفی را مستند کنید و تجارب خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

3. در مجامع، نشست‌ها و انجمن‌های مرتبط شرکت کنید، با فعالان حوزه تعامل کنید و از آموخته‌های علمی و عملی خود با آنها سخن بگویید و حضور خود را پررنگ کنید.

4. با افراد سرشناس و متخصص در حوزه های مرتبط و غیرمرتبط خودتان چه در فضای مجازی و چه در فضای غیرمجازی ارتباط برقرار کنید و شبکه سازی کنید. شبکه سازی همانند پازلی است که هر یک از افراد حاضر در آن در حکم تکه هایی هستند که محدودیت ها و کمبودها را تکمیل، نقاط ضعف را برطرف و نقاط قوت را تقویت می کنند.

5. محتوا تولید کنید و صدای خود را به گوش دیگران برسانید. وبلاگ نویسی،انتشار مقالات در رسانه های عمومی و تخصصی، حضور در شبکه‌های مجازی عمومی همچون اینستاگرام و شبکه‌های مجازی تخصصی در حوزه کسب و کار همچون linkedin، این فرصت را به شما می‌دهد که دانسته‌ها و قابلیت‌های خود را به دیگران منتقل و معرفی کنید. فراموش نکنید که محتوا پادشاه بازاریابی است و به عنوان تریبونی برای معرفی برند و نیز نمودی از تصویر برند است. پشتکار و تدوام در تولید محتوا مهم‌ترین اصل است و حکایت ضرب‌المثل قدیمی که می‌گوید: ره رو آن نیست که گهی تند و گهی و خسته رود، ره رو آن است که آهسته و پیوسته رود.

6. رو به جلو حرکت کنید و همواره با تکنیک‌های آینده پژوهی خود را به منظور مواجهه با رویدادهای آینده آماده کنید و برنامه‌های استراتژیک خود را اصلاح کنید. مشکلی که اکثر بنگاه‌های در این دوران با آن مواجه هستند این است که تصور می‌کنند چون در گذشته با برنامه استراتژیک خود موفق بوده‌اند، پس باید همان را ادامه دهند. با توجه به تغییرات مداوم شرایط اقتصادی و بالطبع آن شرایط کسب و کار، نمی‌توان با اتکاء به تجارب گذشته، برند فردای خود را قوی و پابرجا نگه داشت.

7. اجازه دهید که دیگران در مورد شما صحبت کنند و شما را نقد کنند. صدای منتقدان و مخالفان خود را بشنوید و آنها را تجزیه و تحلیل کنید. باور کنید کسی حتی اگر از روی دشمنی هم عیبی را بگوید، در حق شما بزرگترین دوستی را کرده است. هیچ گاه با نظرات مخالفان خود تند برخورد نکنید. همچنین از طرفداران و هوادارن خود بخواهید که صفحات و نوشته‌های شما را منتشر کنند و تجارب آنها در مورد خود را در صفحات اجتماعی خود به اشتراک بگذارید.

8. تا می‌توانید بدون بخل و خساست، آموخته‌های خود را به دیگران آموزش دهید. آموزش رو در رو و یا اینترنتی، اگر باعث بروز یک وجه موفقیت در دیگران شود، منجر به توصیه دیگران توسط آن فرد شده و برند شما تقویت می‌شود.

علاقه‌مندان جهت مطالعه بیشتر در این خصوص می‌توانند با گروه مشاوران رابین ارتباط برقرار کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

گروه مشاوران رابین

نماینده انحصاری موسسه مطالعات و سرمایه گذاری Global Cap Solution کانادا در ایران گروه رابین با یک دهه فعالیت در حوزه مشاوره کسب و کار و همراهی با بنگاه های اقتصادی و تجاری، همواره سعی کرده است بیشتر از ایفای جایگاه مشاور، نقش یک همراه را بازی کند. در مسیر کسب و کار بنگاهها، تجارب خود را بکار می گیریم و تجربه های جدیدی بدست می آوریم.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

تبلیغات و روابط عمومی