اطلاعات تماس
  • 021887*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 139911254912616010

زیرنظرترین کشورهای جهان در حوزه سیستم های نظارتی و امنیتی

کد: 139911254912616010

https://bit.ly/3uBndvP

، (اخبار رسمی): زیرنظرترین کشور جهان در حال حاضر چین است که در این زمینه پیشتاز بوده است. از میان 10 شهر جهان با بیشترین تعداد دوربین ‌ها، 8 شهر متعلق به چینی‌هاست و دو شهر دیگر لندن و آتلانتا هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر از دوربین های مداربسته با کارشناسان فروش ما در فرکوویژن با شماره 02188730400 در ارتباط باشید.

زیرنظرترین کشورهای جهان در حوزه سیستم های نظارتی و امنیتی
زیرنظرترین کشورهای جهان در حوزه سیستم های نظارتی و امنیتی

با توجه به گسترش اقدامات دولت‌های برای زیر نظر گرفتن مردم، شرکت تحقیقاتی PreciseSecurity با انتشار گزارشی، فهرستی از کشورهای با بیشترین میزان استفاده از دوربین‌های مداربسته امنیتی را منتشر کرد. طبق گزارش این مرکز، چین با نصب 200 میلیون دوربین برای جمعی 1.39 میلیاردی خود، در صدر این فهرست قرار دارد. به دنبال آن، آمریکا جای گرفته که از 50 میلیون دوربین برای نظارت بر جمعیت 327 میلیونی خود بهره می‌گیرد.

بر این اساس، کشور آمریکا بیشترین تعداد دوربین را بر هر فرد اختصاص داده به طوری که با یک محاسبه ساده و تقسیم جمعیت کشورها بر تعداد این دوربین‌ها می‌توان دریافت که این کشور 15.36 دوربین را برای هر صد آمریکایی در نظر گرفته؛ این در حالیست که این تعداد دوربین برای هر صد نفر چینی 14.36 است.

شرکت PreciseSecurity در این رابطه نوشت که منظور آن از دوربین‌های مداربسته امنیتی، دوربین‌هایی هستند که برای اهدافی همچون امنیتی، مانیتورینگ و زیرنظر گرفتن افراد به کار گرفته می‌شوند. در این فهرست، جای کشورهای روسیه، هند و بزریل خالیست به گفته این شرکت، اطلاعات ثبت‌شده مربوط به دوربین‌های این کشور تنها محدود به چند شهر بود و امکان برآورد کلی وجود نداشت.

اگر بخواهیم به تعداد دوربین‌های امنیتی نصب‌شده در شهرهای مختلف جهان و در ازای هر 100 نفر اشاره کنیم، چین در این زمینه پیشتاز است به طوری که از میان 10 شهر جهان با بیشترین تعداد این دوربین‌ها، 8 شهر متعلق به چینی‌هاست و دو شهر دیگر لندن و آتلانتا هستند که به ترتیب در رده‌های ششم و دهم قرار دارند.

رده بندی وب سایت COMPARITECH در زیرنظرترین کشور جهان

در این رده بندی که توسط وبسایت Comparitech صورت گرفته، شهر چونگ خینگ که از شهرهای جنوب غربی استان سیچوان است با بیش از ۲.۶ میلیون دوربین مدار بسته در فضاهای عمومی در رتبه اول زیرنظرترین کشور جهان قرار دارد که به ازای هر ۱.۰۰۰ شهروند ۱۶۸.۰۳ دوربین در آن نصب شده است.
شنژن در استان جنوبی گوانگ دونگ نیز با فاصله ای نزدیک در رتبه دوم قرار داشته و به ازای هر ۱.۰۰۰ شهروندش ۱۵۹.۰۹ دوربین مدار بسته در خیابان ها و فضاهای عمومی خود نصب کرده است. شهر ارومچی (Urumqi) که مرکز منطقه نیمه خودمختار شین ژیانگ با اکثریت شهروندان اویغور مسلمان است و گزارش می شود که دولت چین به شدت ساکنان آن را تحت نظارت و کنترل خود دارد، با ۱۲.۴ دوربین مدار بسته برای هر ۱.۰۰۰ شهروند در رتبه چهاردهم این فهرست قرار گرفته است.

از دیگر شهرهای آسیایی که در فهرست زیرنظرترین کشور جهان جایگاه بالایی دارند شهر سنگاپور است که با ۱۵.۲۵ دوربین مدار بسته به ازای هر ۱.۰۰۰ شهروند در رتبه یازدهم قرار گفته و شهر دهلی نو در هند نیز با ۹.۶۲ دوربین به ازای هر ۱.۰۰۰ شهروند در رتبه بیستم جای دارد. گفته می شود که دولت چین اکنون بیش از ۲۰۰ میلیون دوربین مدار بسته را در خیابان ها و فضاهای شهری نصب کرده که انتظار می رود در سال ۲۰۲۲ تعداد آن ها با ۲۱۳ درصد افزایش به ۶۲۶ میلیون دستگاه برسد، هر چند مقایسه های آماری نشان می دهد که این عدد می تواند بسیار بالاتر باشد.

بر اساس این گزارش، مقامات شهر شنژن قصد دارند در سال های آینده ۱۶.۶۸۰.۰۰۰ دوربین مدار بسته جدید را در این شهر نصب کنند که ۱.۱۴۵ درصد افزایش را در تعداد دوربین های شهر نشان می‌دهد، دوربین‌هایی که تعداد آن ها اکنون ۱.۹۲۹.۶۰۰ دستگاه عنوان شده است. اگر تمام شهرهای چین تعداد دوربین های مدار بسته نصب شده خود را ۱.۱۴۵ درصد افزایش دهند به عدد کلی ۲.۲۹ میلیارد دوربین می رسیم که کمی کمتر از دو دوربین برای هر شهروند خواهد بود. این گزارش همچنین ارتباطی ضعیف بین تعداد دوربین ها و احساس امنیت در بین شهروندان یافته که بر اساس آمار جرم و جنایت و امنیت تعیین می شود.

سارا وانگ، شهروند چونگ خینگ می گوید که احساساتی متفاوت در مورد دیدن شهرش در صدر این فهرست دارد اما به نظر او دوربین های مدار بسته امنیتی فوایدی نیز دارند: «اگر چه این موضوع باعث می شود کمی احساس بدی داشته باشم، اما هنوز هم این احساس نمی‌تواند بر میل قوی‌ام برای پیدا کردن کسی که در ملاء عام تلفن همراهم را به سرقت برد پیروز شود».

یکی از شهروندان شنژن نیز می گوید که دوربین های نظارتی نصب شده در این شهر باعث شده که میزان تخلف رانندگان کاهش یابد. او همچنین می گوید که از زمان افزایش تعداد این دوربین ها در سطح شهر، هنگام عبور از خط عابر پیاده احساس امنیت داشته و دیگر از زیر گرفته شدن توسط خودروهای قانون شکن واهمه ندارد. چین در سال های اخیر به خاطر استفاده گسترده از این دوربین های امنیتی-نظارتی و همچنین تکنولوژی شناسایی چهره که برای شناسایی افراد تحت تعقیب و دگراندیش در میان جمعیت های انبوی و دستگیری آن ها مورد انتقاد قرار گرفته است.

در نهایت می‌توان گفت که زیرنظرترین کشور جهان در حال حاضر چین است و در این زمینه واقعا پیشتاز بوده به طوری که از میان 10 شهر جهان با بیشترین تعداد دوربین ‌ها، 8 شهر متعلق به چینی‌هاست و دو شهر دیگر لندن و آتلانتا هستند که به ترتیب در رده‌های ششم و دهم قرار دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر از دوربین های مداربسته و سبد محصولات فرکو ویژن با کارشناسان فروش ما در فرتاک گلوبال ویژن با شماره 02188730400 در ارتباط باشید.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
  • 021887*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید