اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950609107045809

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:

نخستین مناقصه نفتی مهرماه برگزار می‎شود

کد: 13950609107045809

http://goo.gl/52cweR

، تهران , (اخبار رسمی): کاردر ازقراردادهای جدید،قراردادهای بیع متقابل،EPCF، بازار سرمایه داخل و خارج برای تأمین سرمایه موردنیازبرنامه ششم توسعه صنعت نفت یادکردوگفت:نخستین مناقصه قراردادهای جدید نفتی مهرماه برگزار می‎شود.

نخستین مناقصه نفتی مهرماه برگزار می‎شود

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران ، علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن تشریح مأموریت های این شرکت بر اساس برنامه اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی از جمله برنامه های مهم و مورد توجه وزارت نفت بوده است که بر اساس آن 5 مأموریت برای شرکت ملی نفت ایران تعریف شده است.

پارس جنوبی و غرب کارون مهمترین ماموریت‎های اقتصاد مقاومتی

وی توجه به پارس جنوبی را نخستین پروژه تعریف شده برای شرکت ملی نفت ایران بر اساس برنامه اقتصاد مقاومتی برشمرد و تصریح کرد: در میدان مشترک پارس جنوبی بر اساس برنامه اقتصاد مقاومتی باید ظرفیت تولید را به حداکثر برسانیم و حجم تولید را با کشورهای همسایه برابر کنیم و همچنین برای جبران عقب ماندگی از رقبا باید تمام تلاش خود را به کار گیریم.

کاردر موضوع میدان های مشترک غرب کارون را دومین مأموریت شرکت ملی نفت ایران در برنامه اقتصاد مقاومتی وزارت نفت بر شمرد و گفت: در این منطقه به جز فاز دوم آزادگان جنوبی و یادآوران قرارداد بقیه بخش ها منعقد شده و با پیگیری های انجام شده بر اساس توانمندی پیمانکاران بخش ایرانی و خارجی تلاش داریم به ظرفیت مورد نظر برسیم.

وی افزود: در بازدیدی که یکشنبه هفته جاری از این منطقه داشتیم طی جلسه هایی برنامه های زمان بندی این پروژه ها را تشریح کردیم و امیدواریم به زودی به اهداف خود در این میدان ها برسیم.

تعامل با دانشگاه ها حلقه مفقوده مدیریت مخازن

معاون وزیر نفت سومین برنامه اقتصاد مقاومتی برای شرکت ملی نفت ایران را تعامل با دانشگاه ها برشمرد و گفت: تعامل با دانشگاه ها به عنوان یک تغییر راهبردی در مدیریت مخازن شرکت ملی نفت ایران به شمار می رود و بر همین اساس ما برای هر میدان در طول عمر مخزنی یک مشاور دانشگاهی خواهیم داشت.

وی ادامه داد: تعامل با دانشگاه ها پیش از این حلقه مفقوده بین صنعت و دانشگاه بود که امیدواریم با ایجاد این ارتباط صاحبنظران و دانشگاهیان در حوزه مخزن بتوانند در این زمینه به ارتقا جایگاه ما کمک کنند.

کاردر برگزاری جلسات با روسای دانشگاه ها و مدیران پژوهشی در این زمینه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در این جلسات از روسای دانشگاه ها خواستیم تا برای انتقال فناوری با دانشگاه های بین المللی برتر دنیا تعامل داشته باشند تا از این طریق به‎روزترین دانش به صنعت نفت انتقال یابد.

وی با بیان اینکه شرکت های نفتی برتر بین المللی نیز از همین شیوه بهره می برند، گفت: شرکت های خارجی علاوه بر بخش های پژوهش و توسعه ای (R&D) در تعامل با دانشگاه های برتر بین المللی برای ارتقا دانش خود همکاری های پژوهشی انجام می دهند.

تکمیل قراردادهای ساخت 10 قلم کالایی در زمستان

علی کاردر ماموریت بعدی شرکت ملی نفت ایران بر اساس برنامه اقتصاد مقاومتی را ساخت 10 گروه کالایی بر شمرد و گفت: ساخت این 10 گروه کالایی در سال های اخیر شکل واقعی تری گرفته و تاکنون 52 قرارداد در این زمینه با شرکت های ساخت کالای داخلی به امضا رسیده است که تا 3 ماهه چهارم سال جاری این قراردادها تکمیل می شود.

وی از فعالیت های کمک به عمران مناطق نفت خیز به عنوان ماموریت پایانی شرکت ملی نفت ایران در برنامه اقتصاد مقاومتی وزارت نفت یاد کرد و گفت: پیش از این کمک های پراکنده ای برای عمران مناطق نزدیک به تأسیسات نفتی انجام می شد، اما در سال های اخیر با تمرکز این برنامه ها 3400 پروژه در زمینه مسئولیت های اجتماعی تعریف شد که برای امسال 340 میلیارد تومان تأمین اعتبار در نظر گرفته شده است.

کاردر کمک به عمران غرب کارون را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به محرومیت و جنگ زدگی این منطقه و همچنین برنامه افزایش یک میلیون بشکه ای تولید روزانه نفت از آن، در همکاری با دانشگاه تهران کار مطالعاتی آمایش سرزمینی را در این منطقه کلید زده ایم.

وی همچنین از ایجاد بسته کامل مسئولیت های اجتماعی برای شرکت ملی نفت ایران یاد کرد و افزود: برای اجرای این بسته همکاری دستگاه های دیگر کشور هم مورد نیاز است و ما به زودی این بسته را به دولت ارائه می کنیم تا نقش همه وزارت‎خانه ها در آن مشخص شود تا با همراهی و هم‎افزایی و به صورت یکپارچه به عمران مناطق نفت‏خیز کمک کنیم.

ایجاد تمدن جدید نفتی در جاسک

معاون وزیر نفت توسعه جاسک و مکران را از طرح های استراتژیک کشور بر شمرد و گفت: قرار است با انتقال نفت غرب کارون به این منطقه یک نقطه جدید صادراتی ایجاد کنیم.

وی افزود: با ایجاد این منطقه، کشورهای همسایه که زیر ساخت های ذخیره سازی مناسبی ندارند، می توانند برای ذخیره سازی از مخازن ما بهره بگیرند که نقش استراتژیکی برای ما به همراه دارد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به ساخت مخازن ذخیره سازی در جاسک از سوی بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: قرار است بخش خصوصی ظرفیت ذخیره سازی 10 میلیون بشکه ای ایجاد کند اما ساخت خط لوله 1000 کیلومتری با سرمایه گذاری شرکت ملی نفت ایران انجام می شود.

وی همچنین به ساخت اسکله، بندرگاه، پالایشگاه 13 هزار بشکه ای و واحد پتروشیمی در این منطقه اشاره کرد و گفت: با ایجاد زیر ساخت ها، تمدن جدید صنعتی همچون عسلویه و پارس جنوبی در این منطقه شکل می گیرد.

توسعه ان.جی.ال برای جلوگیری از سوخت گازهای همراه نفت

کاردر همچنین با بیان اینکه فرمول های فروش ان.جی.ال به عنوان خوراک پتروشیمی ها تنظیم شده است گفت: سرمایه گذاران می توانند در دوره بلندمدت بر اساس فرمول های ایجاد شده، محاسبات ریسک خود را انجام دهند و به راحتی برای خرید خوراک اقدام کنند.

وی سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ساخت تأسیسات ان.جی.ال را مهم ارزیابی کرد و گفت: تاکنون شرکت ملی نفت ایران در حال ارزیابی برای ساخت این تأسیسات بود اما به دلیل محدودیت بودجه و عقب ماندگی در این حوزه تصمیم گرفته شد این بخش به نهادهای خصوصی سپرده شود.

کاردر با تشریح ارتباط توسعه ان.جی.ال و جلوگیری از سوزانده شدن گازهای همراه نفت گفت: شرکت ملی نفت ایران نسبت به موضوع سوزانده شدن گازهای همراه نفت بسیار حساس است و برای این منظور پروژه های بزرگی را به صورت بلند مدت تعریف کرده ایم.

وی پروژه های ان.جی.ال خارگ، ان.جی.ال 3200 و 3100 را جزء پروژه های بلند مدت جمع آوری گازهای همراه بر شمرد و گفت: پروژه ان.جی.ال متمرکز 1700، 1800 و 2000 هم جز همین دسته هستند اما برای جمع آوری گازها در میان مدت هم برنامه تولید برق از ان.جی.ال را در دستور کار داریم که ظرف 3 تا 4 سال به بهره برداری می رسد.

استفاده از سبد سرمایه‎گذاری برای جذب سرمایه

معاون وزیر نفت از نیاز برای جذب 134 میلیارد دلار سرمایه به منظور تحقق برنامه ششم توسعه در صنعت نفت یاد کرد و گفت: برای جذب سرمایه از روش های مختلفی از جمله قراردادهای جدید، قراردادهای بیع متقابل و EPCF بهره گیری می شود.

وی ادامه داد: البته از منابع داخلی همچون بازار سرمایه از جمله قراردادهای سلف ارزی نیز به منظور تأمین این سرمایه بهره می گیریم اما رقم مورد نیاز آنقدر بزرگ است که نمی توان همه آن را از منابع داخلی تأمین کرد.

کاردر با اشاره به تلاش برای ارتقا رتبه Fitchشرکت ملی نفت ایران در بازارهای جهانی گفت: با ارتقا این جایگاه می توانیم برای جذب سرمایه از بازارهای جهانی نیز اقدام کنیم.

برگزاری مناقصه قراردادها در آینده نزدیک

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از تأیید صلاحیت 8 شرکت ایرانی برای انجام پروژه های صنعت نفت یاد کرد کرد و گفت: برای توسعه میدان های کوچک و متوسط با شرکت های ایرانی به عنوان راهبر پروژه ها قرارداد اصلی به صورت قراردادهای جدید و بیع متقابل به امضا می رسد و شرکت های ایرانی باید از یک شریک خارجی برای اجرای این پروژه ها بهره بگیرند.

وی انتخاب شرکت های ایرانی برای راهبری توسعه میدان های کوچک و متوسط را به دلیل حجم کمتر سرمایه مورد نیاز پروژه ها ذکر کرد و گفت: راهبری میدان های بزرگ به شرکت های خارجی محول می شود و این شرکت ها باید از شریک ایرانی برای توسعه بهره بگیرند.

کاردر همچنین از ایجاد کمسیون مناقصات و کمیته عملیات بازرگانی خبر داد و گفت: جلسه اول در زمینه اجرای مناقصات برگزار شده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شرکت ملی نفت جمهوری اسلامی ایران

شرکت ملی نفت ایران از سال 1330 تاکنون عهده دار سامان بخشیدن و سیاستگذاری فعالیت های صنعت نفت اعم از اکتشاف، حفاری، تولید، پژوهش و توسعه، پالایش و توزیع نفت، گاز و فرآورده های نفتی و صادرات آن بوده است. این شرکت با در اختیار داشتن ذخیره های عظیم هیدروکربوری، یکی از بزرگترین شرکت های نفتی جهان به شمار می آید.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

نفت، انرژی و صنایع وابسته