اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950909192435464

سرما تولید 1.5 میلیون تنی جو را به خطر نمی‌اندازد

کد: 13950909192435464

https://goo.gl/D0NxIc

، تهران , (اخبار رسمی): جو از محصولات زراعی محسوب می‌شود که سرمای هوا و بارش برف مشکلی برای سبز شدن آن به‌وجود نخواهد آورد، اما اعلام سطح واقعی کشت بستگی به استقبال کشاورزان دارد.

سرما تولید 1.5 میلیون تنی جو را به خطر نمی‌اندازد

به گزارش اخبار رسمی به نقل روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت کشت جو در کشور گفت: تاکنون بیش از یک میلیون هکتار از اراضی کشور به زیر کشت محصول جو رفته است و پیش‌بینی می‌شود این سطح به حدود یک میلیون و 600 هزار هکتار برسد.

کاوه خاکسار افزود: حدود 47 هزار تن بذر که تمام آنها از واریته‌های ایرانی است، برای کشت آماده شده است.

وی خاطرنشان کرد: سرمای زودرس پاییزه مشکل خاصی را برای کشت جو به‌وجود نیاورده است، زیرا کشت بهاره و کشت در مناطق گرم و معتدل هنوز مانده است.

خاکسار ادامه داد: کشت جو در مناطق سردسیر به اتمام رسیده و سرما مشکل خاصی را برای بذور زیرخاک‌رفته، به‌وجود نمی‌آورد.

وی تصریح کرد: نیاز داخلی کشور به محصول جو حدود پنج میلیون و 300 هزار تن است که مطابق برنامه ابلاغ‌شده، امسال باید حداقل سه میلیون و 500 هزار تن محصول در کشور تولید شود.

مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: ممکن است میزان تولید به چهار میلیون تن نیز برسد، اما باید منتظر بود و دید که در چه سطحی این محصول کشت خواهد شد، زیرا هنوز برخی از مناطق کشور باقی مانده است.

خاکسار درباره جایگزینی برخی از اراضی گندم و کلزا برای کشت جو تأکید کرد: برخی کشاورزان ترجیح می‌دهند به جای محصول گندم، جو بکارند یا به جای جو کلزا بکارند که برای تعیین میزان واقعی سطح زیر کشت باید منتظر بود.

وی در پایان اظهار داشت: در حال حاضر مشکل خاصی برای اجرای برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی وجود ندارد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت جهاد کشاورزی

بخش کشاورزی و توجه به توسعه و عمران روستا ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همواره مورد اهتمام و تایید قانونگذاران ، برنامه ریزان و دستگاه های اجرایی و محور توسعه اقتصادی و اجتماعی بوده و تحولات وسیعی در عرصه کشاورزی و روستاها و مناطق عشایری به وجود آمده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]