اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 139804013790211479

قسمت اول

آشنایی با بورس و سرمایه گذاری

کد: 139804013790211479

http://bit.ly/2Ls59A9

، ساری , (اخبار رسمی): در این محتوا که در دو قسمت تهیه شده است تاریخ و چگونگی ورود به بازار بورس و مزایای ورود به بورس توضیح داده شده است.

آشنایی با بورس(قسمت اول)
آشنایی با بورس و سرمایه گذاری

تاریخچه پیدایش بازار بورس:

تاریخچه پیدایش بازار بورس در دنیا تقریبا به 500 سال قبل در بلژیک برمی‌گردد که تجار و صراف‌ها در مقابل منزل شخصی به نام واندر بورس گرد هم جمع می‌شدند و نسبت به داد و ستد ارز و اوراق بهادار و کالاهای خاص اقدام می‌کردند.

بدین شکل اولین بازار بورس دنیا شکل گرفت و امروزه با پیشرفت تکنولوژی، می‌توان گفت در اکثر کشورهای جهان، بازار بورس وجود دارد.

تفکر اولیه بازار بورس در ایران نیز به سال 1315 برمی‌گردد که یک کارشناس بلژیکی و یک کارشناس هلندی به منظور بررسی و اقدام جهت ایجاد بازار بورس به ایران آمدند ولی با شروع جنگ جهانی دوم مطالعات آنها متوقف شد و به کشورهای خود بازگشتند.

در سال 1333 ماموریت تشکیل بورس اوراق بهادار به اتاق بازرگانی و صنایع و معدن بانک مرکزی و وزارت بازرگانی وقت محول شد و این گروه بعد از 12 سال تحقیق و بررسی، در سال 1345 قانون مقررات بورس را تهیه و لایحه آن را به مجلس وقت تحویل دادند و نهایتا در سال 1346 بورس تهران با ورود سهام بانک صنعت و معدن و شرکت نفت پارس فعالیتش را آغاز کرد.

مزایای سرمایه گذاری در بورس

نبود حد: اقتصادی حاکم برکشور و اشتیاق عمومی برای سرمایه‌گذاری در این بازار، گام‌های بزرگی در پیش روی بازار بورس قرار گرفته است. به علت منابع سرمایه مجاز می‌توان از 100هزار تومان تا چندین میلیارد تومان در این بازار سرمایه گذاری کرد.

پس با مبالغ کم هم امکان سرمایه‌گذاری و کسب سود در این بازار وجود دارد که در صورت نبود این بازار، عملا با مبالغ کم امکان فعالیت اقتصادی خاصی وجود نداشت.

نقد شوندگی بالا: این فاکتور یکی از مهمترین مزایای این بازار است که این امکان را می‌دهد که در شرایط عادی ، ورود و خروج سرمایه کمتر از چند ساعت زمان نیاز داشته باشد.

بازده بالا: با توجه به محدودیت نوسان و تغییرات قیمت سهم‌ها ، روزانه تا  چند درصد امکان تغییر قیمت و اعمال سود و احیانا زیان وجود دارد که این امر در بازارهای دیگر ممکن نیست.

تب گسترش بازار بورس: با توجه به شرایط کسب سود از این بازار بسیار متنوع است؛ به نحوی که یک سهم خریداری شده، می‌تواند برای دارنده آن به طرق گوناگون سود ایجاد کند؛ از جمله انواع افزایش سرمایه.

سود تقسیمی: مابه‌التفاوت قیمت خرید و قیمت فروش سهم است.

مزایای ورود به بورس برای شرکت‌ها:

استفاده از معافیت‌های مالیاتی: شرکت‌هایی که در مورد پذیرش قرار می‌گیرند، می‌توانند از معافیت‌های مالیاتی که گاهی از 5 تا 10 درصد است بهره‌مند شوند.

افزایش سرمایه بسیار ساده:

به جهت تمرکز سرمایه در این بازار، شرکت‌ها می‌توانند خیلی ساده‌تر از حالات دیگر نسبت به تامین و افزایش سرمایه مورد نیاز جهت اجرای طرح‌های خود، اقدام کنند.

انتشار اوراق:

براساس قانون تجارت به شرکت‌های سهامی عام این اجازه داده می‌شود و طبعا حضور در یک بازار متمرکز، این امر را به طرز چشمگیری تسهیل خواهد کرد.

کسب وجهه و اعتبار:

ورود به بازار بورس و عبور از فیلترهای کنترلی و نظارتی سازمان بورس اوراق بهادار باعث سندیت بخشیدن و ایجاد اعتبار برای شرکت‌ها می‌شود که این امر منافع نادیده و متفرقه دیگری را برای شرکت به همراه خواهد داشت.

بودجه بندی و سرمایه گذاری در بورس

بودجه بندی به معنی هماهنگی بین درآمدها و هزینه‌هاست. همه افراد به صورت ضمنی و تلویحی در زندگی روزمره خود بودجه‌بندی انجام می‌دهند، در واقع سعی می‌کنند طوری درآمدها و هزینه‌های خود را کنترل کنند تا معادلات مالی زندگی‌شان را برقرار نگهدارند.

در این بین برخی افراد گاهی پا را فراتر گذاشته و به فکر پس انداز و افزایش سرمایه خود هستند. اما با شرایط اقتصادی کنونی و کاهش روز افزون ارزش ریال و پول ملی کشور و نرخ انفجاری تورم عملا با پس انداز ریال و سپرده‌گذاری در بانک‌ها نه تنها پیشرفت نمی‌کنند بلکه رو به عقب نیز می‌روند و از تورم جا می‌مانند.

در واقع اکثر مردم علم پس انداز کردن را ندارند و نسبت به بودجه بندی صحیح آگاهی ندارند.

کسری بودجه

کسری بودجه یعنی بیشتر بودن هزینه‌ها از درآمدها. اغلب مردم طوری برای درآمدها و هزینه‌های خود برنامه‌ریزی و یا بودجه بندی می‌کنند که فقط با کسری بودجه مواجه نشوند؛ نه با مازاد بودجه.

مازاد بودجه

به معنی بیشتر بودن درآمدها از هزینه‌هاست. یعنی پس از کسر هزینه‌ها از درآمدها، هنوز بخشی از درآمد برای شخص باقی‌مانده باشد.

جهت پیشگیری از کسری بودجه و یا رسیدن به مازاد بودجه، دو راه پیش رو است:

1- کاهش هزینه‌ها:

در رابطه با کاهش هزینه‌ها می‌توان گفت این کار تا حدودی منطقی است و به رسیدن به مازاد بودجه کمک خواهد کرد.
اینکه مخارج اضافی، کم و یا حذف شود منطقی و عقلانی است، چون سودآوری صرفا این نیست که از منابع خارجی تقویت شد و به سیستم اقتصادی، سرمایه تزریق شود ؛ همین که بتوان هزینه‌ها را کاهش داد عملا سودآور بوده است؛ پس در قدم اول باید هزینه‌های اضافی را حذف کرد.

اما این کار فقط تا حدودی امکان‌پذیر است و به ما کمک می‌کند ، چرا که از یک حد مشخصی بیشتر نمی‌توان هزینه‌ها را کاهش داد و برخی از هزینه‌ها همچون خوراک، پوشاک و هزینه‌های درمان و ... اصلا قابل تقلیل و کاهش نیستند.

در واقع از یک حدی به بعد، با کاهش هزینه‌های زندگی، عملا سطح کیفی زندگی خود را می‌توان پایین آورد که این موضوع خیلی منطقی به نظر نمی‌رسد و امکان‌پذیر نیست؛ پس بهتر است که بیشتر بر روی روش دوم یعنی افزایش درآمدها متمرکز شد.

2- افزایش درآمدها:

در روش افزایش درآمدها، باید بر روی منابع خارجی سیستم مالی خود متمرکز شد و راه‌هایی را یافت که به کمک آنها بتوان درآمدهای خود را افزایش داد ولی نکته اینجاست که با افزایش این درآمدها نباید آنها را در جهت مخارج جدید معدوم کرد.

باید با مازاد بودجه و این درآمد باقیمانده پس از کسر هزینه‌ها، اقدام به سرمایه‌گذاری کرد تا این سرمایه‌گذاری، همچون ماشین پولسازی بر درآمدهای شخص افزوده و راه افزایش درآمد را برای او تسهیل کند.

روش‌ های متفاوتی برای افزایش درآمد و رسیدن به مازاد بوجه وجود دارد؛ اما با توجه به گرانی‌های اخیر و تورم شدید کشور و همچنین پس از رشد انفجاری قیمت دلار و طلا، حالا نوبت به رشد بازار بورس است.

چند نکته مهم جهت ورود به بازار بورس:

حتما جهت شروع اولیه و شناخت ماهیت بازار با مبلغ کم ناچیز باید اقدام به معامله کرد.

از سرمایه مازاد خود جهت سرمایه گذاری استفاده کرد.

سبد سهام تشکیل داد و از گروه‌های مختلف صنعت، اقدام به خرید سهام و سرمایه‌گذاری کرد.

حتما قبل از خرید سهام با کارشناسان خبره مشورت کرد.

از معاملات احساسی و غیر منطقی پرهیز کرد.

هیچگاه بدون داشتن دانش و مهارت کافی نباید وارد این بازار شد چون ممکن است نه تنها سود حاصل نشود بلکه شخص متضرر هم بشود.
بنابراین بهتر است ابتدا آموزش دید و بعد اقدام به معامله کرد و به عبارتی درست بیاموزیم، درست معامله کنیم.

آنلاین آموزان همراه در تلاش است بالاترین سطح کیفیت از محیط آموزشی را فراهم کند تا علاقه‌مندان بتوانند در کنار بهترین اساتید تجربه‌ای جدید از کلاس‌های آنلاین را داشته باشند. با شرکت در دوره‌های ورود به بازار بورس آنلاین آموزان می‌توان روشی جدید از کسب درآمد را به طور اصولی آموخت.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وب سایت آنلاین آموزان

ارائه دهندگان خدمات آموزشی (معلمان، مدرسین، اساتید، مدارس، موسسات آموزشی، دانشگاهها، ادارات و سازمانها، آموزشگاه ها و ...) با هر تخصصی و از هرکجای دنیا بدون نیاز به صرف هزینه و زمان برای آماده سازی کلاس و تبلیغات و ...، می توانند در هر ساعتی و از هر مکانی، در آنلاین آموزان کلاسهای آنلاین (همزمان) تعریف کنند، به بازدید کنندگان نمایش دهند و به صورت اینترنتی دانش پذیر جذب نمایند و در همین سایت کلاس تشکیل دهند.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

تجارت و بازار | علم و آموزش