اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950626127285431

وزیرصنعت تاکید کرد

لزوم سرعت بخشیدن به اعطای تسهیلات تولید

کد: 13950626127285431

https://goo.gl/nFQejk

، تهران , (اخبار رسمی): وزیر صنعت، معدن و تجارت در 22جلسه ستاد راهبردی مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی گفت: روند اعطای تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط صنعتی در راستای اجرای طرح رونق تولید در این استان راضی کننده نیست.

لزوم سرعت بخشیدن به اعطای تسهیلات تولید

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت ، مهندس نعمت زاده که با عنوان جانشین فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در 2 استان تهران ومرکزی در این نشست شرکت کرد با بیان این مطلب افزود: استان مرکزی یکی از قطب های اصلی صنعت  کشور است و با این وجود تاکنون به تعداد کمی از واحد های کوچک و متوسط راکد و نیمه راکد این استان تسهیلات تعلق گرفته و این در حالی است که در بسیاری از استان ها آمار عملکرد به مراتب بهتر از این استان است.

وی  با تاکید بر اینکه صنایع بزرگ مشتری مداری و تحویل به موقع سفارش ها را سرلوحه فعالیت خود قرار دهند تارضایت آنها را جلب کنند تصریح کرد: این صنایع باید با ایجاد شرایط مناسب و انجام به روز سفارشات و بر مبنای قرارداد زمینه همکاری با مشتریان داخلی و خارجی را بیش از پیش هموار کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت به تاکیدات رهبر معظم انقلاب برای توسعه صادرات غیر نفتی اشاره کرد و گفت: همه با هم در هر سطح و جایگاهی که هستیم باید برای این امر تلاش کنیم ،زیرا افزایش صادرات غیر نفتی یکی از مهم ترین راهکارهای رفع معضل بیکاری و توانمند شدن واحد تولیدی و صنعتی کشور است.

مهندس نعمت زاده در ادامه به نحوه برخی خصوصی سازی ها در سال های گذشته انتقاد کرد و افزود: بسیاری از واحد ها برای رد دیون به بخش هایی واگذار شده است که توانایی انجام کار در این صنایع را نداشتند و باید با نگاه کارشناسی و دقت نظر این واحدها به بخش خصوصی یا غیر خصوصی نیمه دولتی واگذار شود.

وی هم چنین به تولید کنندگان و صنعت گران توصیه کرد فقط به تسهیلات و منابع بانکی تکیه نکنند و از هر ابزار و توان خود برای تقویت تولید استفاده کنند.

در این نشست که با حضور استاندار،نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ، جمعی از معاونین و مشاورین وزارت صنعت ، معدن و تجارت و صنعتگران و تولید کنندگان برگزار شد، مشکلات برخی واحد های صنعتی از جمله واگن پارس، آذر آب،هپکو، ایرالکو و چینی اسپیدا و چند واحد دیگر بیان و راه های برون رفت از آن بررسی شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

صنعت و تولید | تجارت و بازار