اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950716152415431

مهندس نعمت زاده خبر داد:

مبادلات هانوی - تهران به 2 میلیارد دلار می رسد

کد: 13950716152415431

https://goo.gl/kE5mgx

، تهران , (اخبار رسمی): وزیر صنعت،معدن و تجارت گفت: ایران در حال مذاکره با ویتنام برای ایجاد تجارت ترجیحی است و پیش بینی می شود تا سال 2020 حجم مبادلات دو کشور به حدود 2 میلیارد دلار برسد .

مبادلات هانوی - تهران به 2 میلیارد دلار می رسد

به گزارش اخباررسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت ، وزیر صنعت، معدن و تجارت که ریاست کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ویتنام را بر عهده دارد در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ایرنا، تصرح کرد: با توجه به توافق نامه تجارت آزاد بین ویتنام و چین، این کشور محل خوبی برای انتقال کالا و خدمات ایرانی است که می تواند به نوبه خود به چین منتقل شود و دسترسی ایران به بازار بزرگ منطقه را فراهم کند.

وی از همه علاقمندان، سرمایه گذاران و تجار تقاضا کرد تلاش خود را در این زمینه بیشتر کنند و گفت: شرکت نفت ویتنام در چند طرح نفتی ایران مشغول اکتشاف بوده و این همکاری قابل گسترش است.
نعمت زاده گفت: ایران در گذشته پیشنهاد سرمایه گذاری مشترک برای ایجاد پالایشگاه در ویتنام را داده بود که به دلیل تحریم کار پیش نرفت.
وی تاکید کرد: اکنون زمینه فراهم است تا در آینده در پالایشگاه دوم و چه پالایشگاه سوم که در دست مطالعه است مشارکت داشته باشیم.
رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ویتنام اظهارداشت: ممکن است اجلاسی ترتیب دهیم تا شرکت های ویتنامی و ایرانی توانمندی های خود را عرضه کنند و حجم همکاری های مهندسی را در کنار فعالیت های تجاری توسعه دهیم.
وی با اشاره به اعزام رایزن بازرگانی به ویتنام در دو سال گذشته، گفت با تلاش سفیر کشورمان و شرکت های تولیدکننده و صادرکننده، حجم صادراتمان دو برابر شده است، گرچه هنوز ناچیز است.
وزیر صنعت گفت که سال گذشته ایران و ویتنام حدود 350 میلیون دلار مبادلات تجاری داشتند، ولی باتوجه به رشد سرمایه گذاری در این کشور و زمینه کار دربخش کالا و خدمات فنی – مهندسی، عرصه برای کار مشترک، گسترده است.
نعمت زاده با اشاره به اینکه این دومین سفرش به ویتنام است، گفت که نخستین سفرش در دولت سازندگی و در کنار مرحوم دکتر حبیبی معاون اول وقت انجام شد.
وی گفت: در آن زمان روابط اقتصادی دو کشور را پایه گذاری کردیم و به همین دلیل از زمان تشکیل کمیسیون مشترک دو کشور تاکنون وزارت صنایع مسئول کمیسیون است.
رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ویتنام، گفت که از سال 1392 تاکنون اجلاس این کمیسیون تشکیل نشده است، هر چند با اعزام معاونین، ارتباطات برقرار است.
وزیر صنعت در ادامه به روند توسعه ویتنام اشاره کرد و گفت: ازسال 1976 که سیاست های توسعه اقتصادی توسط رئیس جمهوری و رهبر وقت ویتنام پایه گذاری شد، وضع زندگی مردم روز به روز رو به بهبود رفت به نحوی که در آن تاریخ حدود 50 درصد مردم زیر خط فقر بودند و امروز این نسبت کمتر از 5 درصد است.
نعمت زاده افزود: در حال حاضر هر سال بیش از 20 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در ویتنام انجام می شود که به طور عمده توسط کشورهای منطقه یعنی کره جنوبی و ژاپن است.
وی، رشد اقتصاد ویتنام را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: ویتنام توانسته است از رشد بسیار خوب و مستمری برخوردار باشد. رشد اقتصادی این کشور در حال حاضر بیش از 6 درصد است. نرخ بیکاری بسیار پایین آمده و گرچه هنوز درآمد سرانه مردم زیاد نیست، ولی بتدریج در حال فاصله گرفتن از توسعه نیافتگی و حرکت به سمت توسعه یافتگی است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید